Suzan Seegers plant ‘Suus Magnolia’ bij Vierseizoenenhuisje

februari 29th, 2012

Een tevreden glimlach op Suzans gezicht als ik haar vertel dat haar ‘Suus Magnolia’ paars/fuchsia van kleur is. “Dat is mooi; een van mijn favoriete kleuren, zoals je kunt zien aan mijn sjaal…” Suzan Seegers  is stuitertrots dat ze haar eigen ‘Suus Magnolia’ bij Buitengoed de Gaard, in de buurt van het Vierseizoenenhuisje, mag planten vandaag. Net als deze talentvolle zangeres/actrice  is de Magnolia klein van stuk. Met liefde zet Suus de wortels in de grond en vult de overgebleven ruimte met zwarte aarde. Wij zijn ervan overtuigd dat deze Magnolia net zoals Suzans carrière  in het theater en de showbizz zal groeien en bloeien. We zullen in de toekomst beide nauwkeurig in de gaten houden. foto’s: Antoine Bongers

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • NuJIJ
  • PDF
  • RSS

Reactiescherm is gesloten.